Mr.Sale

 

 

Címlapos Friss

Hogyan posztolj verset az utcára? - (oktató)VIDEÓ

FIGYELEM: A KÖLTÉSZET SÚLYOSAN KÁROSÍTJA A ZÖN ÉS KÖRNYEZETE HÜLYESÉGÉT! Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan posztolunk verset az utcára április 11-én a Költészet Napján. Ebben az árpilis elsején készült, posztmodern posztoló kisfilmben végre fény derül arra, hogy nem tréfadolog, hogy mit, miként és hogyan kell szakszerűen elhelyezni verset a zuccán. 


KAPCSOLÓDÓ

A Gittegylet.com hirdette meg a posztolj verset az utcára című kampányát, amely már most az év egyik legmenőbb gerillaakciójának számít, cikkünk megjelenéséig mintegy 13000 ember csatlakozott az eseményhez szerte az országban. A Verskocka, a Szabadságszínpad, a Debreceni Moly Klub és a DRÓT is társrendezvényekkel készül, sőt még futva is lehet verseket posztolni. A Gittegylet tagja, a DRÓT állandó szerzője Szeifert Natália foglalta össze, hogy pontosan mi minden fog történni április 11-én.  - És akkor kitör a versek forradalma! - 2015.04.11???

A tavalyi évhez hasonlóan idén is arra biztatunk benneteket, hogy ünnepeljük rendhagyó módon a Magyar Költészet napját! - Posztolj verset az utcára!

 
A költészet napján és József Attila 110 születésnapján kitör a versek forradalma! - VERSET PESTNEK! 
  • Gittegylet.com
  • költészet napja
  • Április 1.
  • Látható