Mr.Sale

 

 

Programajánló

Címlapos Friss

Hangoskönyvek és társadalmi felelősségvállalás | Negyedik DRÓT-est a MrSale Caféban

Negyedik DRÓT-est a MrSale Caféban

Hangoskönyvek

és

társadalmi felelősségvállalás

Beszélgetés Puskás Kata Szidóniával,
a Bodor Tibor Kulturális Egyesület elnökével
és
Helle Maximiliannal,
zongoristával.

Az esetet vezeti
Demencze Ilona,
a DRÓT munkatársa,
az Olvass hazait bloggere

 

HELYSZÍN
MrSale Café
Budapest, Weiner utca 6.

IDŐPONT
2019. február 15. 18:00

FACEBOOK ESEMÉNY


KÖZVETLENÜL KAPCSOLÓDÓK

Megnyílt Budapest legújabb kávézója: a MrSale Café! A megnyitón szó esett Petőfi és az unikum kapcsolatáról, a Nyugat szerepéről a magyarság történetében, Rejtő kedvenc kávézójáról és súlyos éjszakáiról, a polgárság és a szabadság kapcsolatáról, és persze arról, hogy mi a különbség a kávézó és a kávéház között. Videónkban egy cégvezető és egy költő megszólal mások mellett.
 
DRÓTestet tartottunk a MrSale Caféban 2018 november 15-én. Vendégeink Bíró Zsófia író, Fodor Barbara költő, Molnár Illés költő-esszéista volt. A DRÓTon most megnézhetitek, hogy szerzőink miről beszéltek, mit olvastak fel. Az ajánló videó után külön-külön felvételeken tekinthetitek meg a főszerkesztői bevezetőt és felolvasóinkkal készült beszélgetéseinket oldalunkon.
 
Ki volt az a Vajda Lajos? Miért ő az egyik legjelentősebb magyar festő a XX. századból? Miért fontos a most megnyílt szentendrei tárlat? A második DRÓT-esten a Weiner utcai MrSale Caféban a Ferenczy Múzeumi Centrum munkatársaival, Petőcz Györggyel és Szabó Noémivel a kiállítást szervező kurátorokkal beszélgetünk Vajda Lajosról.
 
Beszélgetés Péterfy-Novák Évával, Péterfy Gergellyel és Szilasi Lászlóval legújabb könyveikről, arról, hogy mi az az irodalom, mi a helyzet Magyarországon, Kínában és Szegeden, és hogy milyen a valóság és az igazság viszonya az írással.

 

Dátum: 

2019. február 15., 18:00.

Kép a cikkhez::