13 novella a DRÓTon

13 novella a DRÓTon

2020. 12. 18., p - 10:54
0 hozzászólás
„Írjon novemberben egy novellát!” szlogennel indítottunk el idén egy felhívást a pócsmegyeri Karinthy Ferenc Könyvtárban. A szürke, járvánnyal terhelt novemberben az alkotás örömére akartuk felhívni az emberek figyelmét. Lehetséges gondolatindítónak Szálinger Balázs Fatüzelésű című versét választottuk, de sem a témát, sem a terjedelmet nem kötöttük meg. Számos novellát kaptunk, a legfiatalabb szerző tizenegy éves, a legidősebb túl a hetvenen. A beérkező írásokat Szálinger Balázs véleményezte. Ezúton is köszönjük neki, hogy részt vett ebben a lelkes projektben. A megjelenéshez tizenhárman járultak hozzá. Köszönjük a Drót szerkesztőségének a publikációs lehetőséget.
1
A pócsmegyeri Karinthy Ferenc Könyvtár pályázatának novellái a DRÓTon

„Írjon novemberben egy novellát!” szlogennel indítottunk el idén egy felhívást a pócsmegyeri Karinthy Ferenc Könyvtárban. A szürke, járvánnyal terhelt novemberben az alkotás örömére akartuk felhívni az emberek figyelmét. Lehetséges gondolatindítónak Szálinger Balázs Fatüzelésű című versét választottuk, de sem a témát, sem a terjedelmet nem kötöttük meg.

Számos novellát kaptunk, a legfiatalabb szerző tizenegy éves, a legidősebb túl a hetvenen. A beérkező írásokat Szálinger Balázs véleményezte. Ezúton is köszönjük neki, hogy részt vett ebben a lelkes projektben. A megjelenéshez tizenhárman járultak hozzá. Köszönjük a Drót szerkesztőségének a publikációs lehetőséget.

Schandl Eszter

A novellák a névre, címre kattintva olvashatók:

Alex Fiddler: Egy toboz karácsonya

Dluhopolszky László: Túlvilági üzenet

Ellamara: Porcelánszív

Fáss Krisztina: Az előkelő és a kevésbé előkelő

Fazekas Tamás: Mielőtt a sötét

Hadar Judit: A kabát

HayKováts István: Rémes történet „happy enddel”

Keczely Gabi: Énekelni jó!

Komenda Tamás: Egy snowboard baleset története

Lilaakác: Nagy utazásom története

Pataki Erzsi: Barátok, akik fatüzelésűek

Schramkó Péter: Magnificat

Török Anna Karolina: Szimbiózis