Barátság a négy fal között

Barátság a négy fal között

2020. 11. 17., k - 07:58
0 hozzászólás
Ebben az évben olyan kihívásokkal kellett szembenéznünk, amivel a legtöbben még nem találkoztak: milyen a barátainktól távol, elzártan létezni vagy, hogy milyen maszkot és kesztyűt húzni akkor is amikor nincs hideg és nem esik a hó. Az Amigos a gyermekekért Alapítvány foglalkozásain résztvevő beteg gyerekek számára viszont már a pandémia előtt is mindennapok része volt az elszigeteltség és az elővigyázatosság.
amigos
Karanténpremier Zoltán Áronnal - Amigos és POKET
Ebben az évben olyan kihívásokkal kellett szembenéznünk, amivel a legtöbben még nem találkoztak: milyen a barátainktól távol, elzártan létezni vagy, hogy milyen maszkot és kesztyűt húzni akkor is amikor nincs hideg és nem esik a hó.
Az Amigos a gyermekekért Alapítvány foglalkozásain résztvevő beteg gyerekek számára viszont már a pandémia előtt is mindennapok része volt az elszigeteltség és az elővigyázatosság.
A két élethelyzet hasonlóságát felfedezve indítottunk idén nyáron irodalmi pályázatot, ahol bárki leírhatta, hogyan éli meg kapcsolatait a világjárvány idején. A legjobb műveket pedig a Barátság a négy fal között című kiadásban olvashatjátok, a beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekek és Amigók rajzaival illusztrálva.
Az eseményen mesél nekünk
 
Forgács-Fábián Sára, Ott Anna, Vecsei H. Miklós, Forgács Péter
és
Zoltán Áron
 
az pályamunkák kiválasztásának folyamatáról, a zsűrizés élményéről illetve meghallgatjuk az írókat is az alkotás folyamatáról.
 
Maradjuk otthon együtt!
Az eseményt az Amigos a gyerekekért facebook oldalán fogjuk közvetíteni.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kik az Amigók? Mi az Amigos?
Az Amigos Alapítvány önkéntesei beteg gyerekeket látogatnak, akik heteket, hónapokat vagy akár éveket töltenek bizonytalanságban a kórház négy fala között. Az Amigók igyekszenek pótolni a közösséget, a barátokat, hiszen barátok nélkül üres az élet.
 
Az esemény időpontja:
 
2020. november 20. 20:00