Karanténpremier Zoltán Áronnal: Amigos egy POKET oldalba

Karanténpremier Zoltán Áronnal: Amigos egy POKET oldalba

Esemény

Ebben az évben olyan kihívásokkal kellett szembenéznünk, amivel a legtöbben még nem találkoztak: milyen a barátainktól távol, elzártan létezni vagy, hogy milyen maszkot és kesztyűt húzni akkor is amikor nincs hideg és nem esik a hó.

Az Amigos a gyermekekért Alapítvány foglalkozásain résztvevő beteg gyerekek számára viszont már a pandémia előtt is mindennapok része volt az elszigeteltség és az elővigyázatosság.

A két élethelyzet hasonlóságát felfedezve indítottunk idén nyáron irodalmi pályázatot, ahol bárki leírhatta, hogyan éli meg kapcsolatait a világjárvány idején. A legjobb műveket pedig a Barátság a négy fal között című kiadásban olvashatjátok, a beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekek és Amigók rajzaival illusztrálva.

Az eseményen mesél nekünk Forgács-Fábián Sára, Ott Anna, Vecsei H. Miklós, Forgács Péter és Zoltán Áron.

A pályamunkák kiválasztásának folyamatáról, a zsűrizés élményéről illetve meghallgatjuk az írókat is az alkotás folyamatáról.

Maradjuk otthon együtt!

Az eseményt az Amigos a gyerekekért facebook oldalán fogjuk közvetíteni.


Kik az Amigók? Mi az Amigos?

Az Amigos Alapítvány önkéntesei beteg gyerekeket látogatnak, akik heteket, hónapokat vagy akár éveket töltenek bizonytalanságban a kórház négy fala között. Az Amigók igyekszenek pótolni a közösséget, a barátokat, hiszen barátok nélkül üres az élet.

www.amigosagyerekekert.hu

 
Esemény kezdése és befejezése
2020. nov. 20 - 20:00 (péntek)
2020. nov. 20 - 21:00 (péntek)