Lányi András a Gyüttment Fesztiválról + VIDEÓ

Lányi András a Gyüttment Fesztiválról + VIDEÓ

2017. 08. 06., v - 07:29
0 hozzászólás

Sose kételkedjünk benne, hogy egy gondolkodó, elkötelezett emberekből álló kis csoport meg tudja változtatni a világot. Valójában csakis ők tudják megváltoztatni...

A kép eltávolítva.

Forrás: a Gyüttment Fesztivál oldala

ITT tudtok jegyet venni. 

- több, mint 200 programelem, mind a fenntarthatósàghoz kapcsolódik...

GYÜTTMENT a DRÓTon

Gyüttment vidéken újrakezdők + VIDEÓ

A 2016-os nyár egyik legeredetibb fesztiválja volt a nógrádi Csobánkapusztán tartott Gyüttment Fesztivál, ahol rengeteg előadás és érdekesség várta a városból menekülőket és a vidéken újrakezdőket. Megmutatjuk, hogy mire találtunk a komfortzónán túl, avagy rövid - messze nem teljes - hangulatjelentés következik a Gyüttment Fesztiválról.

WST ZÖLD KÖLTÉSZET feat Gaia Ildi

(versek, hang, sampler, looper) 

:: GYÜTTMENT FESZTIVÁL 2017, OSZKÓ ::

Weiner Sennyey Tibor - költő, író - saját verseit olvassa fel - a Pihik kötetből és újabbakat -, miközben az úgynevezett "sampler" készülékkel idézi meg Weöres Sándor, Pilinszky János, Szepes Mária, Tolnai Ottó és más költők világát. 

A felolvasást Gaia Ildi - zenész, utazó - kíséri csodálatos hangszerén, az "UFÓ-alakú" hangon, amelynek hatását megfúrcsítja egy looperrel. 

A két művész az előadást egy búbánatvölgyi jógatábor során alkotta meg, még a tavasszal, s most a Gyüttment fesztiválon lesz a nyilvános premier.