Mi van a fecskés pályázattal?

Mi van a fecskés pályázattal?

2015. 06. 11., Csü - 06:53
0 hozzászólás

A DRÓT májusban kiírt egy alkotói pályázatot - külön felnőtt és gyermek kategóriában -, ami az eltűnő fecskék helyzetét kívánta tematizálni. Egy nap maradt a leadási határidőig, és nekünk két jó hírünk is van. Kattints a részletekért.

Drót
Szolgálati közlemény

MrSale öltönyüzlet és a Scolar Könyvkiadó értékes felajánlásai után az Antikvárium.hu is csatlakozott a pályázat támogatóihoz!

A neves online könyvkereskedés felajánlott az első helyezettnek - mind felnőtt, mind pedig gyermek kategóriában - egy-egy 5000 forintos online vásárlási kupont. A második és harmadik helyezetteknek 3000 forintos kuponokat, sőt, az Antikvárium.hu kiválaszt egy saját különdíjast is, akinek szintén 5000 forintos online könyvvásárlási kupont ajándékoz. Köszönjük!

Eddig közel 150 (!!!) pályázat érkezett be a DRÓT szerkesztőségébe felnőtt és gyermek kategóriában. A pályázat elbírálásához - már most szeretnénk jelezni - kis időre lesz szükségünk, de figyeljék-figyeljétek a DRÓTot, mert az eredményhirdetés a következő egy hónapon belül várható.