Öltönybe! - SUIT Up! Nap a MrSALE-nél és Papp-Zakor Ilka Budapesten

Öltönybe! - SUIT Up! Nap a MrSALE-nél és Papp-Zakor Ilka Budapesten

Esemény

A Mr Sale Öltönyüzlet péntken ismét megrendezi a Suit Up! napot, melynek sztárvendége a 2014-es JAKkendő-díjas Pap-Zakor Ilka lesz. A DRÓTon most elolvashatjátok, hogyan jelentkezhettek a különleges eseményre, ahol az irodalmi élmény mellett őrületes kedvezménnyel válhattok még elegánsabbá, sőt közben még borozgatni is lehet.

Hogyan jelentkezhetsz a suit up day, "öltözz öltönybe nap" vásárlói estre?

Időpont: 2015. október 9., péntek 19-22 óráig

Helyszín: MrSale Öltönyüzlet (Budapest, Weiner Leó utca 20.)

Az est vendége a 2014-es JAKkendő-díjas: Papp-Zakor Ilka

Az első 50 jelentkező vehet részt! A részvétel feltétele: Személyenként 3.000 Ft letétet kérünk. Ha pl. ketten jönnek, a letét összege: 2 x 3.000 Ft azaz 6.000 Ft.

A letét a rendezvényen akár azonnal levásárolható. Ha esetleg nem talál semmi kedvére valót, akkor kiállítunk Önnek a letétbe helyezett összegnek megfelelő értékű utalványt, mely december 31-ig bármikor felhasználható. Ha esetleg mégsem jön el a bulira, akkor a letét nálunk marad.

Tudom, ez elsőre bizalmatlanságnak tűnhet a részünkről. Ezt a módszert találtuk ki, mellyel elkerülhetünk egy korábbi problémát: Sokkal többen jelentkeztek egy hasonló rendezvényünkre, mint amennyi hely volt. Sokakat visszautasítottunk helyhiány miatt. Végül többen nem jöttek el azok közül, akiknek jutott hely, így jó néhány szabad hely maradt.

Tehát a suit up vásárlói estre így jelentkezhet: vagy bejön üzletünkbe, és a pénztárnál letétbe helyezi az összeget, melyről átvételi elismervényt állítunk ki, vagy ha nem tud bejönni, utalja át az összeget az alábbi bankszámlaszámra (Eucalyptus Kft. 17000019-11870924), és értesítsen minket email-ben  ([email protected]) az utalásról!

Amikor az 50 hely elfogy, kiírjuk ennek az oldalnak a tetejére.

Esemény kezdése és befejezése
2015. okt. 09 - 21:00 (péntek)