Segítsd a művészetet! Támogasd a DRÓTot!

Segítsd a művészetet! Támogasd a DRÓTot!

2017. 07. 07., Pén - 15:59
0 hozzászólás

AnchorA DRÓT független, szabad, összművészeti és társadalomkritikai alkotói portál. Állami, kormányzati, NKA támogatás nélkül működik. Önerőből, szerzők, szerkesztők, barátok, támogatók, művészek és alkotók jóvoltából. A DRÓTot akkor tudjuk tovább fenntartani, folytatni, fejleszteni, ha  támogattok minket. Ha szerinted is szükség van egy olyan művészeti és társadalmi jelenségekkel és problémákkal szabadon foglalkozó lapra, mint a DRÓT, akkor kérünk, hogy támogass minket! A szabad magyar irodalmi, művészeti sajtó a tét. A DRÓTot az Aranymadár Alapítványon keresztül támogathatod egyszeri vagy rendszeres utalással. Számlaszám: 16200120-00057978 Ez a DRÓT nem elválaszt, hanem összeköt. Részletek itt. 

Kedves Olvasóink, Barátaink,

 

a DRÓT szervere lassan betelik, azért olyan lassú a honlap, mint kiderült.

Szeretnénk nagyobbra váltani, új dizájnt és gyorsabb oldalt fejleszteni. Eddig 119387 Forinttal támogatták a DRÓT olvasói a DRÓTot kiadó Aranymadár Alapítványt.

Ha elérjük az 500.000 forintot akkor tudunk fejlesztésekre (nagyobb tárhely, programozó, stb) költeni. Segítsetek, hogy fejlődhessünk. 

Már az is segítség, ha ezt megosztjátok ezzel a pár mondattal.

A DRÓT folyamatosan törekszik arra, hogy megmaradjon szabad és független alkotói portálnak, ahol az irodalom és a művészet ügyeivel méltó módon tudunk foglalkozni. Immár 

három esztendeje indult útjára és folyamatosan működik a DRÓT portál, amivel állami támogatást soha nem pályáztunk.

További működésünkhöz, lapunk fejlesztéséhez, alkotói támogatások és projektek létrehozására pénzre van szükségünk. 

Kérjük, hogy támogassátok a lapunkat megjelentető Aranymadár Alapítványt.

Részletek a DRÓT támogatásról:

A DRÓT csak akkor tud működni, ha te is támogatod!

A DRÓT független, szabad, összművészeti és társadalomkritikai alkotói portál. A DRÓTot akkor tudjuk hosszú távon fenntartani, ha legalább 500-an rendszeresen támogattok minket, és/vagy többen alkalmanként. Ha szerinted is szükség van egy olyan művészeti és társadalmi jelenségekkel és problémákkal szabadon foglalkozó lapra, mint a DRÓT, akkor kérünk, hogy támogass minket! A szabad magyar irodalmi, művészeti sajtó a tét.

 

A DRÓTot az Aranymadár Alapítványon keresztül támogathatod egyszeri vagy rendszeres utalással:

Számlaszám: 16200120-00057978
 

Az ARANYMADÁR ALAPÍTVÁNYról bővebben:

Alapítványunk magánkezdeményezésre jött létre 2009-ben. Célja művészeti tevékenységek tereinek, lehetőségeinek megteremtése, művészeti események, tárgyak létrehívása, környezetünk és kultúránk szebbé és jobbá tétele, hagyományaink, emlékeink megőrzése, továbbá a művészi értékek terjesztése.

Békássy Ferenc egybegyűjtött írásainak kiadása volt első lépésünk ezen célok felé, a következő pedig a DRÓT alkotói portál megalapítása és 2014 óta folyamatos működtetése. Kérjük támogasd alapítványunkat, hogy további projekteket tudjunk megvalósítani.

Amennyiben nem magánszemélyként, hanem cégként, vagy vállalkozásként támogatnál minket, kérjük írj a drotlap@gmail.com címre. A tárgymezőben tüntesd fel "Aranymadár Alapítvány" és megkeresünk.

 

Üdvözlettel,

a DRÓT szerkesztősége