Előadás

Miért finnugor nyelv a magyar? - Nádasdy Ádám előadása
Nádasdy Ádám a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia plenáris előadását tartotta. Ha tetszett: add tovább. Ha vitatnád, előbb hallgasd meg az előadást :)
A huszár hazatért
A Békássy Ferenc összes művét tartalmazó kötetet mutatta be a költő egykori otthonában, a zsennyei kastélyban Fűzfa Balázs - irodalomtörténész és Weiner Sennyey Tibor - a kötet szerkesztője.
Egy meg nem tartott előadás Hamvas Béla halálának ötvenedik évfordulóján
„Ötven évvel Hamvas Béla halála után elmondhatjuk, hogy valójában senki sem ismeri teljesen sem Hamvas Béla életét, sem életművét, hiszen e kettő egy. Én sem. Igazán méltó ez a Karnevál szerzőjéhez, s egyszerre tragikus és komikus, ha úgy tetszik humormisztikus.”
Weiner Sennyey Tibor Hamvas Béláról…
Tömörkény István és a Nagy Háború | Bene Zoltán előadása
Hasznunkra válik olvasni Tömörkényt. Az írót, aki a lokálisban fedezte föl az egyetemest és az egyetemesben a lokálist, a cseppben a tengert, a tengerben a cseppet. Amire csak a legnagyobbak képesek. -  Bene Zoltán Tömörkény Istvánról tartott előadást a 46. Tokaji Írótáborban, aminek az első…
Titkosrendőr volt Hamvas Béla?
Az igazság pedig az volt, hogy Hamvas Béla rájött nyomozása során: a bűnjelek saját magához vezetnek. Tényfeltárás, dokumentumok, részletek és információk egy elveszett hangfelvételről a DRÓTon!
Miért éppen Hamvas Béla? - Előadás a Szent-Györgyi Albert Agórán
Weiner Sennyey Tibor (1981) költő, író, a DRÓT főszerkesztője tartott előadást arról Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórán 2019 február 4-én, hogy ki volt Hamvas Béla, milyen volt Hamvas élete és mi volt a műve, és arról, hogy a verseket nem csak írjuk, hanem éljük is.