Tudnod kell: hogyan telik a szabadon ébredő egy napja?!

Tudnod kell: hogyan telik a szabadon ébredő egy napja?!

2015. 04. 21., k - 10:05
0 hozzászólás

Szabadon ébredj, mert tudnod kell, hogy maradt még kishazánkban néhány józan ember, aki nem hisz el mindent, amit elé okádnak. Ilyen vagyok én is! Vállalom! Persze tudom, hogy velem van a baj. Nem hiszek eléggé. De akarok! Ezért összegyűjtöttem az utóbbi idő 10 legjobb és legérdekesebb különlegességét és belesűrítettem egyetlen napomba. Ha tetszett ezt oszd meg, hátha. Nem nátha! Hátha!

Tudnod kell!

Hozzávalók

No. 1. "Az eredeti recept szerint"
No. 1. "Az eredeti recept szerint" 

No. 2. "Kivezeti a nehézfémeket!"
No. 2. "Kivezeti a nehézfémeket!" 

No. 4. "akár..."
No. 4. "akár..." 

No. 6. "Megszállottság kezelése"
No. 6. "Megszállottság kezelése"

No. 10. "Tér- és energiamezők tisztítására..."
No. 10. "Tér- és energiamezők tisztítására..."

A reggeleimet ezentúl csak és kizárólag (1.) Vegetáriánus pecsenyezsírral nyitom. Mind közül még a legenyhébbel és szívemnek legkedvesebbel. Jó tartalom, mégjobb elnevezés. Bár nem írja, de lehet ha nem csak a kenyeremre, hanem a hajamra is kenem, akkor újra fekete lesz tőle és még ki is nő. Csak utána kell még olvasnom. Mindegy is! Inkább beveszem a (2.) Perui kovaföldem (saját gyűjtés), amely – hiszen a több ezer ember által kedvelt hirdetése is mondja, tehát biztos úgy van, hogy: – „...a legtisztább (91.6%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon. Más kovaföldekkel ellentétben, egyedül a Perui kovaföld képes hatékonyankivezetni a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket a szervezetből, pusztán a szerkezetéből adódóan.” Igaz, szerettem volna megtudni mi az a kovaföld, és különösen, hogy az hogyan vezeti ki a nehézfémeket az agyamból, de nem sikerült, meg amúgy is mindjárt itt a világvége, úgyhogy inkább beveszek még, sőt! Adok belőle a (3.) Hörcsögpatkányomnak is, mert mostanában olyan kis agresszív, nem is értem, hogy a csudába. 

Sebaj, itt az idő, hogy dolgozzak kicsit. Végre van olyan munkám, amire mindig is vágytam. Nem értem a többiek mért nem kattantak rá erre a melóra. (4.) Dolgozz otthonról te is, mert én 1 óra alatt akár 300.000 forintot is keresek. Csak még nem tudom mivel. Kemény meló után jól esik a pihenés, úgyhogy meglocsolom lakásomban elhelyezett (5.) 7 Növényt, amely magába szívja a káros sugárzásokat. Máris jobban érzem magam, mert kérem művelt gyerek vagyok, nem hiába végeztem el az egyetemet is, és olvastam, hogy „a lakás levegője nem feltétlenül egészséges, azzal azonban még a NASA munkatársai is egyetértenek, hogy bizonyos növények kiválóan alkalmasak arra, hogy megtisztítsák azt. Mindemellett olyanok is léteznek, melyek az elektroszmog káros hatásaival szállhatnak szembe otthonodban, legalábbis a több ezer éves keleti tudomány, a feng shui szerint. De akkor is lakásod díszei lehetnek, ha előbbiben kevésbé hiszel: nézd meg őket!”  Megnéztem.  És én kérek elnézést és én kérem hiszek. Most már mindent és mindenben. Úgyhogy (6.) Jerry Jones Mágust, meg a többi hasonlót kérem, hogy áldjanak meg, vegyék le a rontást rólam, és persze utalom, amit kérnek, abban a pillanatban, ahogy megérkezik az egy órás melómért a 300 ropi. Addig is olvasok még egy kicsit. Minden magyar nagy szerencséjére a Magyarok Világszövetsége csekélyke húsz ezer jó magyar forintért elküldi (7.) Az év magyar könyvét. Nem is értem mi a fenének foglalkozunk mi itt a DRÓTon szépirodalommal, például jó regényekkel, elméleti munkákkal és költészettel, amikor ott van Borbola János hiánypótló alapműve, melynek már címe is magért beszél: Az egyiptomi ősmagyar nyelv.  

De közeleg az este, úgyhogy jobb is lesz, ha gyorsan növesztek  magamnak én is egy 3kg péniszt, mint az a „német úr”, akiről a 444-en olvastam, és vacsira eszek vagy öt sajtos melegszendvicset, mert megtudtam, hogy (8.) Többet szexel, aki szereti a sajtos melegszendzsót. Nehogy azt gondoljátok, hogy a sok sajtos melegszendzsótól elhíznék! Tuti módszerem van. Nem, én kérem nem tornázok és nem sétálok. Nem futok és nem kondizok, pedig Schorbert Norbi itt lakik a szomszédomban. (Tényleg: akinek celeb a szomszédja az szomszédceleb?) Mindegy, szerencsére van egy speciális főzet, ami – idézem – „míg alszunk, leoldja rólunk a zsírt ez a  (9.) Mágikus főzet! Fogyókúrázók álma a következő keverék. Nem szükséges hosszú kilométereket futni, vagy edzőteremben sínylődni, elég, ha lefekvés előtt megisszuk a szükséges adagot az alábbi keverékből, és máris karcsúbban ébredünk fel.” Végül mielőtt álomra hajtanám azt a szép és okos szabadon ébredő fejem körbesprézem magam.

Ilyenkor a csodálatosan fantasztikus (10.) AURA SPRAY-t használom (saját gyűjtés!), amely kiváló „Tér- és energiamezők tisztítására és harmonizálására”. Csak két és fél ezer forintba került, ami a többihez képest, ajándék, pedig a perui kovaföldet akciósan 4 ropiért vettem.  Ahogy a költő mondja: „Az ám, / Hazám!” 

Post scriptum 

Most csak szolid, enyhén humoros tiltakozást eresztettem meg az általánosan és mindent ellepő hülyeség ellen ebben a cikkben, de igazából több figyelmet érdemelnének azok, akik mások kiszolgáltatottságával, hiszékenységével, tudatlanságával visszaélve megtévesztenek, átvernek és lehúznak rengeteg szerencsétlent. Végezetül pedig felhívom a tisztelt Hölgyek és Urak figyelmét arra a kis Facebook csoportra, amelynek az a neve, hogy Maroknyian a hülyeség ellen. Lehet szemezgetni. És akkor nem beszéltünk még a politikáról! De legalább most már tudom, hogy miért mondta Noam Chomsky azt, hogy szakadék felé tart a világ és „Magyarország egy teljesen külön történet."