Versért nyakkendőt! SŐT!

Versért nyakkendőt! SŐT!

2018. 04. 09., Mon - 11:21
0 hozzászólás

Vegyen részt a Költészet Napján - József Attila és Márai Sándor születésnapján - 2018. április 11-én a MrSale öltönyüzlet és a DRÓT művészeti magazin közös akciójában, amely immár hagyomány.

Nyakkendő
Ünnepeljük együtt a magyar Költészet Napját!

Mi a Költészet Napi akciónk?

Írja le egyik saját vagy kedvenc versét kézzel, és hozza be a MrSale Öltönyüzletbe! A versért cserébe egy nyakkendőt adunk, ahogy tavaly is, SŐT most egy különleges akcióban vehet részt, amelynek keretében 2 db galléros pólót adunk 1 áráért, azaz 2.990 Ft-ért.

A MrSale és a DRÓT különleges Költészet napi akciójában nyakkendőt adtunk versért cserébe 2017. április 11-én. 223 vers érkezett, amelyek beborították a pesti bolt kirakatait és falait. Képeket és részleteket a tavalyi akcióról itt talál.

Ne maradjon le a költészet 2018-as ünnepéről! SŐT ne maradjon le fantasztikus ajánlatunkról!

Pászti Beáta – a MrSale ügyfélszolgálat-vezetője – 2017-ben a DRÓTnak azt nyilatkozta, hogy számára az volt a legmeghatóbb, hogy:

Az emberek önzetlenül adtak egy darabot a lelkükből. Szinte mindenki elmondta, hogy nem a nyakkendőért hozta a verset. Közel 90% saját verset hozott. Úgy tűnt, hogy hasonlóan sokan öltönyben jöttek, az alkalom miatt ünnepi ruhába öltöztek.

Volt aki, azt a verset hozta el, amivel megkérte a felesége kezét, volt aki az első szerelméhez írt versét hozta el.

Volt aki a kilenc éves lánya versét hozta el, ami egyáltalán nem tűnt gyerekversnek! Voltak, akik több saját verset is hoztak! Mindenki büszkeséggel még is félve, attól, hogy mit szólunk hozzá, adta át. Látszott, hogy várták azt, hogy elolvassuk.

Felemelő, megható, csodás nap volt!

Olyan volt, mintha lelkileg is összefonódtunk volna idegen emberekkel. Egészen más volt így verset olvasni, mint anno kötelezendően az iskolában.


Beáta külön kiemelte, hogy kaptunk számos gyerekverseket is és

Voltak, akik a hír hatására, csak nekünk írtak verset, a cégről vagy a nyakkendőről.

Teremtsünk hagyományt! Mutassuk meg, hogy költészet, elegancia, kultúra összetartozik!

Ünnepeljük együtt a Költészet Napját!

(X)